Revisie & herstelling

Wij zijn gespecialiseerd in de revisie en herstelling van zowel manuele en automatische versnellingsbakken, koppelomvormers en CVT en DSG. Daarnaast kunnen wij u ook uitermate vlug een nieuwe of ruilversnellingsbak leveren. 

Ons bedrijf is gevestigd in Oost-Vlaanderen. Wij hebben klanten uit alle provincies: van West-Vlaanderen tot Antwerpen, Brussel en Limburg.
Steunend op jaren kennis en praktische ervaring hebben wij een grondig en bijdetijds inzicht in de werking van een versnellingsbak, gaande van oldtimers tot de meest recente wagens met elektronische sturing, zelfadaptatie, de klassieke trapsautomaat, de Continuous Variable Transmission CVT en de Direct Shift Gear DSG.

Bij ons gebeurt alles in eigen huis en deze ervaring stelt ons in staat een hoogst professionele en betrouwbare service te leveren.

Een revisie begint bij een goede diagnose en de eerste stap is een electronische diagnose van de versnellingsbak en motor. Aan de hand van deze gegevens bepalen we wat de te volgen stappen zijn.

Mogelijke oorzaak van een defect kan de de stuureenheid van de versnellingsbak zijn. De revisie zelf omvat de demontage van de versnellingsbak, het reinigen van het interieur en het opsporen van beschadigde onderdelen in de bak en op de stuureenheid. Sowieso worden alle gevoelige en risicovolle onderdelen vervangen bij een revisie.

Na een eerste onderzoek in ons bedrijf kunnen wij de schade vaststellen u een herstelraming voorstellen.

Let op: het vervangen van de stuureenheid staat los van de revisie van de versnellingsbak.

Mocht uw voertuig immobiel zijn of betrouwt u het zaakje niet meer, dan beschikken wij over onze eigen takeldienst om het voertuig naar onze werkplaats te takelen.

Wij zijn trots op het resultaat van de herstellingen die we uitvoeren voor onze klanten en de kwaliteit van de producten die we verkopen.

Wij streven dan ook voortdurend naar onze doelstelling bij de top van onze business te horen en zien ernaar uit u in de nabije toekomst te helpen.    

Geef uw mening.

Laat ons weten wat u van onze service en herstelling vond. Bekijk ook wat anderen van onze diensten vonden.
Een beoordeling geven

Service

Herstelling

3 Beoordelingen

3 met commentaren

Bekijk alle beoordelingen