Revisie & herstelling

Al meer dan 25 jaar onderscheiden wij ons in de revisie en herstelling van motoren, cilinderkoppen en differentiëlen voor personenwagens en lichte vracht, ongeacht het merk en type van voertuig. Daarnaast kunnen wij u ook uitermate vlug nieuwe of ruilonderdelen leveren.

Ons bedrijf is gevestigd in Oost-Vlaanderen. Wij hebben klanten uit alle provincies: van West-Vlaanderen tot Antwerpen, Brussel en Limburg.

De revisie zelf omvat de demontage van de cylinderkop en oliecarter om zo de beschadigde onderdelen op te sporen. Enkel de nodige onderdelen komen in aanmerking voor revisie in de defecte motor. Deze wordt verder aangevuld met originele nieuwe delen volgens de specificaties van de fabrikant.

Na een eerste onderzoek in ons bedrijf kunnen wij de schade vaststellen u een herstelraming voorstellen.

Hetzelfde procédé geldt voor cilinderkoppen: na demontage volgt een intensieve reiniging waarna eventuele breuken tijdens onze inspectie aan het licht komen. Indien de schade niet te hoog oploopt volgt de revisie en met behulp van revisie- en nieuwe onderdelen assembleren wij de cylinderkop.

Na demontage van de beschadigde onderdelen in onze werkplaats kunnen wij u een offerte opmaken.

Mocht uw voertuig immobiel zijn of betrouwt u het zaakje niet meer, dan beschikken wij over onze eigen takeldienst om het voertuig naar onze werkplaats te takelen.

Wij staan voor een snelle en correcte service, kwaliteit en precisie. Bij ons gebeurt alles in eigen huis en door onze jarenlange ervaring en knowhow kunnen wij u met zekerheid een vlekkeloze reparatie garanderen, tegen een juiste prijs. 

Geef uw mening.

Laat ons weten wat u van onze service en herstelling vond. Bekijk ook wat anderen van onze diensten vonden.
Een beoordeling geven

Service

Herstelling

3 Beoordelingen

3 met commentaren

Bekijk alle beoordelingen