Geef uw mening.

Laat ons weten wat u van onze service en herstelling vond. Bekijk ook wat anderen van onze diensten vonden.

Service

Herstelling

Beoordeling van Bertho & Katrien

Service

Herstelling

Beste Ondertussen is het al een paar maanden (januari) geleden dat mijn BMW 1 reeks bij u hersteld werd aan de versnellingsbak en het differentieel. Ik wil jullie graag nog bedanken voor de vakkundige herstelling aan mijn auto. We zijn zeer tevreden en het was de verplaatsing vanuit Limburg meer dan waard, zulke service en vakkennis zijn in “de” Limburg niet te vinden. Ik wist niet wat me overkwam toen ik bij jullie vertrok maar mijn auto heeft precies nog nooit zo goed gereden en daar heb ik elke dag plezier van.
Beoordeling van Jan Zuliani

Service

Herstelling

Beste Mijn Volvo V70 rijdt perfect sinds jullie tussenkomst. Hartelijk dank daarvoor. Jullie hebben me €4000 bespaard. Gezien de goede en vooral eerlijke service ben ik meer dan bereid om het onderhoud van mijn wagen voortaan door jullie te laten uitvoeren.
Beoordeling van Marc

Service

Herstelling

Beste, De Golf 6 van mijn vrouw had een probleem in de boite, dankzij jullie is dit probleem opgelost aan een heel scherpe prijs! Ik moest zelfs minder betalen dan de offerte voor de herstelling. Enkele maanden later rijdt en schakelt onze Golf alsof hij nieuw was. Top service! Was elke garage maar zo ;-)